Når briller skal være cool

september 20, 2016

Sponsoreret

Kender du Crosseyes? Hvis ikke, er det på tide, at lære dem at kende. På et relativt mættet marked, har Crosseyes formået at skabe en succesfuld forretning med salg af briller til aldeles favorable priser. Det bedste? De er moderigtige og går ikke på kompromis med din personlighed.

Din personlighed skal skinne igennem
Det kan være en mindre hæmsko, at skulle vænne sig til at gå med briller. Det kan være svært at skulle definere sit personlige udtryk med briller. Brillen skal matche din personlighed og skal helst ikke være for meget, i forhold til hvordan du ser dig selv. Crosseyes har specialiseret sig i produktion af briller og brillestel, som udelukkende har det formål at understøtte din personlighed og din personlige stil. Du finder et væld af brillestel i alverdens materialer og udformninger, så du også kan finde det par briller, som passer bedst til dig.

Konceptet
Crosseyes er en relativt ny virksomhed, som så dagens lys for blot få år siden. For Crosseyes er kunderne altafgørende. Kunderne får Crosseyes til at se godt ud. For ved blot at gå en tur gennem strøget, kan man spotte flere og flere med et sæt af Crosseyes’ brillestel. Dét gør Crosseyes stolte.

Skærmbillede 2016-09-20 kl. 14.43.25

Dine muligheder hos Crosseyes
Med Crosseyes har du altså mulighed for at forkæle dine øjne og din personlige stil med et par briller til en fornuftig pris. Da Crosseyes er en optikerkæde, har du selvfølgelig også mulighed for at få et synstjek. Synstjekket afgør hvilken styrke du skal have i dine brilleglas, sagt på en anden måde, så afgør synstjekket hvor svage dine øjne er. Ud fra synstjekket kan Crosseyes’ optikere hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning for dig når det kommer til valg af stel og brilleglas. Mulighederne er mange og det er faktisk kun dig, som sætter begrænsningen.

Categories Livsstil Mode
Du vil måske også kunne lide