Tag med på golfrejser rundt i hele verden

januar 09, 2019

Sponsoreret

Er du rejselysten? Og har du lyst til at se verden på en anderledes måde? Så er en golfrejse lige noget for dig! På en golfrejse får du mulighed for at kombinere aktivitet med afslapning og ferie.

At spille golf til en udsigt over Atlanten eller smukke, endeløse bjerglandskaber er ikke til at tage fejl af. Det er noget, som mange mennesker kun tør drømme om. Men hvad med at gøre drømmen til virkelighed?

Sydafrika, Tenerife, Portugal, Spanien, Marokko, Florida og Den Dominikanske Republik er blot nogle af de mange destinationer rundt omkring i hele verden, som selskabet ClassicGolf udbyder. Rejserne giver dig mulighed for at se verden fra et anderledes perspektiv. En golfferie er din chance for at få naturoplevelser, der tager pusten fra dig samtidig med, at du får vedligeholdt din golfform.

Award vinder

ClassicGolf er et selskab, der de seneste par år i henholdsvis 2017 og 2018 er løbet med titlen som bedste danske rejsebureau i World Golf Award. Selskabet kan både sende jer på luksusgolfrejser til fjerne kyster, på matchture, longstays og andre grupperejser. Et bredt spektrum af forskellige rejsemuligheder, der medvirker til, at selskabet har en bred kundegruppe. Du kan både komme på parferier, herreture, venneture og singleture.

Branchens bedste service

Hvis du ønsker at komme på en golfrejse, hvor der virkelig bliver kredset om dig som kunde, og hvor der absolut ikke bliver gået på kompromis med kundeservicen, så skal du tage med ClassicGolf på golfferie rundt i hele verden. Samarbejdet med hotellerne bliver nøje udvalgte, således at hotellets kundeservice lever op til de krav, som selskabet også har.

Categories SLIDER
Du vil måske også kunne lide