Skal du have ny seng?

marts 18, 2021

Sponsoreret

Er det blevet tid til at udskifte din seng med en ny? Hos Sengefabrikken finder du et stort udvalg af senge, som alle er danskproducerede. Med høj kvalitet og komfort får du den bedste søvn i mange år.

100 procent online

Kender du Sengefabrikken? Hvis ikke, så er det på høje tid, hvis du er på udkig efter en ny seng. De har alt i elevationssenge, sengerammer, boxmadrasser og kontinentalsenge, så der er helt sikkert en seng for dig. Uanset hvilken du vælger, så kan du stole fuldt og fast på, at det er høj kvalitet, du modtager hjemme hos dig. Sengefabrikken er nemlig en 100 procent online butik, og det kan måske skræmme nogen, men det fungerer super godt. De har nemlig visse anbefalinger, såsom at du vælger en seng ud fra din vægt og præferencer, og det plejer at være nok til, at du modtager den helt perfekte seng. Skulle uheldet alligevel være ude, og du modtager en madras, som ikke er helt så fast, som du troede, eller er for blød, så kan du bytte den til en anden. Samtlige senge er dansk produceret. På den måde kan Sengefabrikken stå inde for kvalitet, komfort og design – også i forhold til produktion.

Kvalitet ud over det sædvanlige

Som om det ikke er nok at have kvalitetssenge, så tænker Sengefabrikken også på miljøet. Først og fremmest er sengene danskproducerede. Derudover er træet på sengene certificeret med FSC mærket, som står for bæredygtig træproduktion. Yderligere er al tekstik certificeret med Oeko Tex, og så er elevationssengene udstyret med dansk LINAK motor. Find din nye seng hos Sengefabrikken!

Categories Indretning Livsstil
Du vil måske også kunne lide