Gør turen til arbejdet sjovere ved leasing af en elcykel

august 26, 2020

Sponsoreret

Er du vant til at cykle dagligt? Er du bare det mindste konkurrencemenneske, synes du helt sikkert, at det er fedt at overhale de andre cyklister. Gennem din arbejdsgiver kan du nu få glæde af leasing elcykel, så turen til og fra arbejde bliver endnu sjovere.

En gode for dig og arbejdsgiver

Springer du dagligt op på cyklen til og fra arbejde? Er der mange bakker, kan det hurtigt blive en uoverskuelig tur, og måske er du træt af at møde halv-svedig op på arbejde. Nogle har en aftale med arbejdsgiver om leasing af bil, der kan bruges til og fra arbejde, måske i arbejdstiden og sågar i det private. Ikke alle har det privilegie, og er du én af sidstnævnte, kan du i stedet forsøge at tage en snak med din arbejdsgiver og overtale ham eller hende til at lease en elcykel. Det er nemlig et grønnere alternativ til bilen, og så kan det være et afgørende transportmiddel til sikring af, at du og dine kollegaer sjældent kommer for sent grundet morgentrafikken. En elcykel drøner nemlig forbi bilerne, der holder i kø, og så gør den det langt sjovere at overvinde de stejle bakker på vejen.

Serviceaftale og fuld forsikring

Lykkes det dig at indgå en aftale med din arbejdsgiver om en leasingaftale af en elcykel, er JOOLL en glimrende virksomhed at gøre det gennem. De sørger nemlig for fast lav leasingpris, serviceaftale, fuld forsikring, og så kan du bytte til en ny efter 36 måneder, så du er sikker på at være opdateret på elcykel-fronten. Goderne er mange, så luft idéen for din arbejdsgiver allerede i dag.

Categories Elektronik Hverdag Livsstil
Du vil måske også kunne lide