Køb tøj fra MarMar i økologiske materialer

maj 15, 2019

Sponsoreret

Tøj – herunder børnetøj – skal ikke længere bare være smart. Det skal også være produceret med omtanke for mennesker og miljø. Den økologiske mode er vokset de seneste år, og derfor kan forældre nu også iklæde børn gode, økologiske materialer.

Den økologiske trend fylder ikke bare vores køleskabe, den er også flyttet ind i tøjbranchen. De langtidsholdbare og kvalitetsbevidste køb har for alvor fundet vej ind ned i danskernes pengepunge.

Vokser med lynets fart

I virkeligheden ville det være bedst, hvis vi sparede på vores indkøb af tøj, men sådan kan det ikke helt være, når vi taler børnetøj. De små pus vokser i en hastig fart, og inden mor og far får set sig om, er de vokset ud af sparkedragter, leggins og termobukser. Heldigvis er der råd at hente, for det, at vi gerne køber tøj produceret med omtanke, betyder, at der er mange (danske) virksomheder med miljøbevidsthed for øje.

Et brand med omtanke

MarMar Copenhagen er en af disse virksomheder. Det danske tøjbrand tænker på miljøet i produktionen af tøjet. Tøjet er fremstillet i certificerede tekstiler og bliver lavet så tæt på Europa som muligt for at spare på transporten. Virksomheden, der er stiftet af designer Marlene Anine Holmboe, laver tøj til børn i alle aldre, og det er kontrasterne i tøjet, der er kendetegnende for mærket. Derfor finder du både råt og elegant drengetøj og pænt og praktisk pigetøj.

Det er ikke kun herhjemme, at forældre og børn har glæde af de lækre materialer fra MarMar. Virksomheden eksisterer også i tøjbutikker uden for landets grænser.

 

Categories SLIDER
Du vil måske også kunne lide