Find klapborde til din café hos Zederkof

august 27, 2021

Sponsoreret

Er du indehaver af en café eller restaurant? Hos Zederkof kan du finde alt det, du har brug for til at fuldende lokalerne. De har både møbler, inventar og isenkram, og skal der være plads til flere mennesker til arrangementer, er klapborde også at finde.

Nem og smart løsning

Hvad enten du har en lille eller en stor café eller restaurant, kan der nogle gange være anledning til, at der skal være plads til endnu flere, end hvad du normalt har borde og stole til. Det kan være, at nogle ønsker at holde konfirmation, fødselsdag, bryllupsfest, jubilæum eller måske et møde i dine lokaler, og til det kan det være smart at have et eller flere klapborde stående. Smart for et klapbord er nemlig, at det er ganske nemt at klappe sammen, så det næsten ikke fylder noget, når det ikke er i brug. Når det så skal frem og bruges, er det lige så nemt at slå benene ud igen, så der er plads til flere mennesker. Hos Zederkof har de et stort udvalg af klapborde til enhver begivenhed. Netop derfor fås de i flere størrelser og både i runde og rektangulære, så du kan få dem, der passer bedst til dine lokaler og til anledningen.

Til enhver anledning

Et klapbord fra Zederkof er ikke bare smart, det er også en billig løsning. Priserne er nemlig tilgængelige for de fleste, så enhver café- eller restaurantejer har mulighed for at byde endnu flere gæster velkommen end normalt. Blandt udvalget af klapborde er der også klap- og foldeborde, som er ideelle til buffet og stående cocktails, og så kan bordene selvfølgelig også bruges som et gavebord.

Categories Indretning
Du vil måske også kunne lide