Har du problemer med mundtørhed?

august 19, 2021

Sponsoreret

Oplever du mundtørhed? Langt de fleste har prøvet det, især om natten, hvilket er normalt, mens andre har vedvarende tørhed. Det kan opstå af flere grunde, men hos MundFrisk.dk finder du flere midler til at undgå mundtørhed.

Vigtigt med en sund mund

Du har sikkert allerede prøvet at vågne om morgenen og være helt tør i munden. Det er ganske almindeligt, og oftest kan du komme det til livs med et glas vand. Dog er der mange, som døjer med det i større grad, hvor det ikke nødvendigvis er nattesøvnen, der forårsager mundtørheden. Det kan blandt andet være som følge af en graviditet, i forbindelse med overgangsalderen eller det kan skyldes visse former for medicin. Er det et vedvarende problem for dig? Hvis du har haft problemer med mundtørhed over længere tid, er det vigtigt at tage alvorligt. Spyt hjælper nemlig med at forebygge karies og hyller i tænderne, skylde madrester væk fra tandkødet og tændernes mellemrund, og hvis der ikke produceres nok spyt, kan det hurtigt få betydning for din sundhed. Heldigvis findes der flere midler til problemer med mundtørhed, der ikke er længerevarende, og disse finder du hus MundFrisk.dk.

Flere midler bekæmper mundtørhed

Hos MundFrisk.dk finder du et stort udvalg af produkter, der kan hjælpe dig til at rense munden og bekæmpe kortvarigt mundtørhed. Du kan eksempelvis prøve mundskyl, der først og fremmest renser munden og dermed neutraliserer mundmiljøet. Du finder også tandpasta mod tørhed og tyggegummi, som er lavet med henblik på at bekæmpe en tør mund. Du kan også forsøge dig med mundspray eller pastiller. Mulighederne for bekæmpelse af mundtørhed er mange – hvilken lyder mest ideel for dig?

Categories Hverdag Krop og sind
Du vil måske også kunne lide