Opgradér rygeoplevelsen med en Zippo lighter

juni 19, 2021

Sponsoreret

Ryger du cigar eller pibe, har du højst sandsynligt en særlig følelse ved at tænde den, og det må gerne gøres med stil. Til det er en Zippo lighter det helt rigtige valg. Kig forbi havnens-vin.dk og find din nye favorit Zippo.

Zippo er kvalitet

Nyder du at sætte dig ned med en cigar og bare nyde tilværelsen med en avis søndag morgen? Er der noget helt særligt ved at stille dig med en pibe i mundvigen og slappe af på en dejlig solskinsdag eller på en kølig vinterdag? I så fald er det ingen tvivl om, at du skal have det helt rigtige udstyr dertil. Der er næsten garanti for, at du allerede kender Zippo, og det er der ikke noget at sige til. Zippos historie fører nemlig helt tilbage til 1930’erne, da de første produkter kom på gaden i USA. Zippo er lig med høj kvalitet, og der er ingen tvivl om, at når du står med en cigar eller pibe i hånden og en Zippo i den anden, så udstråler det noget særligt.

Et stort udvalg

Er du på udkig efter en ny lighter? Så er det helt sikkert en Zippo, du skal forære dig selv. Besøger du Havnens Vin & Tobakhus, vil du blive mødt af et stort udvalg af lightere, og udvalget er så stort og bredt, at du helt sikkert kan finde din nye favoritlighter. En lighter er nemlig ikke bare en lighter. En lighter er ofte en del af rygeoplevelsen, og det er en Zippo-lighter med til. Flere af Zippo lighterne har helt særlige udtryk, og flere har logoer derpå, såsom Harley Davidson, Jim Beam og Jack Daniel’s.

Categories Hverdag Livsstil
Du vil måske også kunne lide