Lad golfsæsonen vare længere

oktober 17, 2016

Sponsoreret

Selvom efteråret presser sig på kan du sagtens stadig spille golf. Du skal blot være klædt rigtigt på, så du hverken fryser eller bliver våd. Men hvordan er golfsæsonen egentlig i Danmark og hvad skal man være opmærksom på, når efteråret rammer golfbanen? Vi guider dig.

Hvor længe varer golfsæsonen egentlig i Danmark?
Faktisk er golf én af de sportsgrene i Danmark, som du kan dyrke året rundt, så længe du er klædt godt på. Der er dog forskellige regler på de individuelle golfbaner for, om man kan bruge banerne i vinterhalvåret. Det har noget at gøre med, om banen er anlagt til brug i vinterhalvåret eller ej. Hvis du er i tvivl, så spørg din lokale golfklub om, hvordan sæsonen arter sig hos dem.

Golf regntøj er altafgørende i det danske efterår
Selvom der sagtens kan være flotte efterårsdage med massere af sol ved vi allesammen, at det nok kun er et fåtal af efterårsdagene som rent faktisk ender sådan. Derfor kan det være en god idé, at investere i et godt sæt golf regntøj til efteråret, så du er sikret mod den pludselige efterårsregn. Der findes utallige varianter af regntøj til golfspillere i helt tynde varianter samt de lidt tykkere, som egner sig bedst til efteråret, hvor der også er lidt køligt. Ens for alle golf regnsæt er, at de er yderst funktionelle og har en høj bevægelighed, så du ikke går på kompromis med dine golfslag. Har du brug for kyndig hjælp til at finde ud af hvilket regnsæt der passer til dig, så henvend dig i din lokale golfklub eller tag et kig på backtee.dk, hvor der findes et enormt udvalg af golfudstyr og golftøj.

Golf_in_the_rain_-_geograph.org.uk_-_1054166

Categories Livsstil
Du vil måske også kunne lide