Gør dig klar til Black Friday

november 14, 2016

Sponsoreret

25. november finder Black Friday sted, som danskerne efterhånden har taget godt til sig. Egentlig er det en amerikansk tradition som finder sted dagen efter Thanksgiving, men i Danmark har vi nu også fået traditionen under huden. 

Black Friday = store rabatter
Black Friday er den perfekte anledning til at shoppe lidt ekstra til sig selv eller måske til at få købt alle julegaverne i god tid. Alle webshops og fysiske butikker er hoppet med på traditionen og tilbyder vilde rabatter, som kun gælder denne dag. Tidligere har vi set 20-25% rabat på ALLE varer i de forskellige butikker, hvilket faktisk er en stor besparelse, hvis du skal ud og have styr på alle julegaverne! Det bliver spændende at se, hvad de forskellige butikker lokker med i år!

Køb herretøj og interiør til vilde Black Friday priser
Hos Zonationstore kan du på Black Friday spare masser af penge på herretøj og interiør. Så hvis du står og skal have købt julegave til din modebevidste kæreste eller noget lækkert til brors lejlighed, så skal du sidde klar foran computeren d. 25. november og shoppe til de helt vilde Black Friday rabatter! Du kan allerede nu begynde at overveje hvad du gerne vil have fingrene i hos Zonationstore ved at besøge deres shop her.

Læg en plan for hvad du skal købe på Black Friday
Det kan være en god idé som sagt allerede at overveje hvad du skal have fingrene i på Black Friday. I de fysiske butikker og storcentre kan man sagtens forvente store køer og masser af mennesker – og det samme sker højst sandsynligt rundt om på landets webshops. Så hvis du allerede nu begynder at skrive ned, hvad du skal have købt til julegaver (og til dig selv) kan du spare dig selv for mange unødvendige køer og overvejelser om, hvad pokker du skal forære bedstemor Inge i julegave.. Men noget skal du jo i hvert fald købe, når der er tilbud! Så planlæg dig ud af de her stress-situationer og få styr på julegaverne i god tid med god samvittighed!

Categories Livsstil Mode
Du vil måske også kunne lide