Trænger dit køretøj til en reparation?

maj 23, 2018

Sponsoreret

Har du brug for at få repareret dit køretøj? Så kontakt Bremsegården, der sørger for, at dit køretøj bliver så godt som nyt igen. 

Går du og bøvler med dit køretøj, og kunne du bruge lidt hjælp til reparation af enten bil, lastbil, bus eller andet? Så kig forbi bremsegaarden.dk, hvor du kan finde informationer om alle slags reparationer til køretøjer. Du kan også finde svar på ofte stillede spørgsmål, hvis du har brug for svar uden for ringetiden. Du kan også nemt og hurtigt bestille tid til reparation online, så du slipper for at ringe.

Bremsegården i Aarhus er et bremser- og koblingsværksted, der udfører forskellige opgaver indenfor autoopret. Dit køretøj kan få reparationer inden for bremser, caliper, kardan, kobling, kølere, motor og topstykker. De er specialister inden for håndtering af bremsedele til alle salgs køretøjer, så du kan trygt overlade dit køretøj til Bremsegården.

Også landbrugsmaskiner kan Bremsegården servicere, og det gælder alle salgs landbrugsmaskiner med forskellige typer bremsere og bremsedele. De kan hurtigt udskifte, reparere eller renovere, selvom du kommer ind med dit landbrugskøretøj, når høsten er på sit højeste.

Hvis du har spørgsmål til Bremsegården, så er du altid velkommen til at kontakte dem enten på telefon eller mail.

Categories Uncategorized
Du vil måske også kunne lide