Tænk på miljøet og spar penge med søbolde

juni 19, 2020

Sponsoreret

Går du med tanken om at forsøge dig på golfbanen? Golfudstyr ligger ofte i den dyre ende, men et godt alternativ kan være brugte søbolde. Ofte er de kun brugt en enkelt gang, så du skal ikke være i tvivl om, at de er helt og aldeles spilleklar.

Kvalitetsbolde til billige priser

Når du skal på golfbanen, kan det ofte være en dyr omgang, hvis du skal have dit eget udstyr med. Både køller, tøj, handsker, tasker og bolde hører til, hvis du ofte er at finde på banen. Har du helt styr på kvalitet, men er bekendt med, at boldene ofte ryger i søer, kan det løbende fortsætte med at være dyrt. Hos jyskegolfbolde.dk går de op i miljøet og ikke mindst CO2, og derfor har de et stort udbud af brugte golfbolde, nemlig søbolde 

Rengjort og klar til spil

I søer på golfbaner findes der oceaner af golfbolde. Faktisk anslås det, at der er flere millioner bolde at finde på bunden. Det er spild af bolde i sig selv, men det er også skadeligt for søerne og dermed miljøet. Derfor bliver de samlet op af dykkere og solgt videre til favorable priser. Hos jyskegolfbolde.dk finder du blandede mærker, og de forskellige pakker er delt op i klasse A og B. Der er billeder af golfboldene, så du kan se standen. Ofte er de kun bruge en eller to gange, og inden de sælges videre, bliver de omhyggeligt rengjort, så de er helt klar til at indtage golfbanen endnu engang. Tænk på miljøet og spar penge ved at købe søbolde – du bliver helt sikkert glad for dem.

Categories Uncategorized
Du vil måske også kunne lide