Nytorv 11: et unikt spisested i Viborg

marts 11, 2020

Sponsoreret

Oplev hjerterum og højt til loftet, når du besøger Nytorv 11. Er du på udkig efter spisesteder i Viborg, er denne gastro og bar et oplagt og unikt valg, når du, vennerne og familien skal forkæles med en god madoplevelse.

Brunch, frokost og aften

Nytorv er en ganske særlig del af Viborgs identitet, og det er her, du finder Nytorv 11. Restauranten drives af en familie, der vægter hjerterum, højt til loftet og gode smagsoplevelser højt. Nytorv 11 en unik mulighed for at glæde dine smagsløg og ikke mindst at få nogle hyggelige timer med venner og familie. Du finder et menukort med frokost- og aftenmenu, der består af alt fra sandwich og pariserbøf til pastaretter og ribeye, og så kan I slutte middagen af med lækre desserter. Nytorv 11 tilbyder desuden deres populære frokostbræt for minimum to personer, der blandt andet består af æg og rejer, friteret fiske fillet med hjemmelavet remoulade og slagterens lune frikadeller med hjemmelavet rødkål. Brættet indbyder til hygge over maden, hvor I kan nyde hinandens selskab til fulde.

Cocktails og gin og tonic for alle

Restauranten har åbent middag og aften, hvilket betyder, at du kan tage venner og familie med til den populære tapas brunch. Det er der mulighed for alle ugens dage, så I kan starte dagen med et lækkert og mættende måltid. Nytorv 11 er dog ikke bare en restaurant, men også en gin- og cocktailbar. Det store drinkskort består af alt fra aperol spritz, irish coffe og espresso Martini til alverdens gin og tonic, hvor der er noget for enhver smag. Tag venner og familie under armen for en unik mad- og cocktailoplevelse.

Categories Uncategorized
Du vil måske også kunne lide