Studenterkursus med fokus på individet

september 18, 2017

Sponsoreret

Hos Gentofte Studenterkursus i København sørger de for at have fokus på den individuelle. GSK tilbyder forskellige linjer, der passer til de individuelle behov. Der er både fokus på de elever, der kan tage STX på 2 år og de elever, der ønsker at bruge 3 år på deres HF uddannelse. 

Gentofte Studenterkursus nær københavn ønsker at alle kan tage en studenter uddannelse i sit eget tempo. Uddannelsesinstitutionen gør det derfor muligt at tage en lektiefri HF uddannelse på 3 år og en STX uddannelse på 2 år, hvor du ikke behøver starte i en traditionel 1.g klasse. Dette tilbud er oftest interessant, hvis du begynder senere på ungdoms uddannelsen end normalt. GSK sørger for at uddannelse er for alle uanset faglighed og alder.

GSK er af den overbevisning at selvom vi alle har en fortid, så er det muligt at ændre fremtiden. Skolen har fokus på elever, der normalt har svært ved undervisningen og derfor har brug for ekstra opmærksomhed fra lærerne. Skolen er derfor også en mindre institution med omkring 250 elever. Det giver skolen mange muligheder og stor rummelighed, som andre skoler ikke har mulighed for. Hvis du ønsker at vide mere om skolen og dens muligheder, så kan du læse mere på hjemmsiden: http://gsk.dk/.

Categories Uddannelse
Du vil måske også kunne lide