Rt9 – Rope access- opgaver og uddannelse

april 06, 2017

Sponsoreret

Rope-access

Erhvervsklatring, også kaldt rope access, er klatring i forbindelse med inspektion mm. af eksempelvis store maskiner og bygninger. For at inspicere store maskiner og bygninger er det ofte afgørende, at man kan komme op eller ned i højder, der ikke er mulige, med mindre man er spændt fast med line og andet udstyr. Broer, vindmøller og boreplatforme er eksempler på bygninger, der delvist skal inspiceres af erhvervsklatrere.

Rt9

Til sådanne opgaver, hvor man skal op i højderne, er det vigtigt, at sikkerheden er i orden. Enhver virksomhed kan ansætte et firma til at foretage rope access-opgaver.
Rt9.dk er en IRATA-certificeret virksomhed, der både udfører rope access-opgaver, men også uddanner og rådgiver indenfor feltet. På den led kan mulige opgaver selv varetages af virksomheden, hvis bygning, maskine eller andet har brug for at blive inspiceret, repereret eller lignende.

IRATA er en global  nonprofit klatreorganisation, der sikrer verdens højeste sikkerhedsniveau inden for rope access. Organisationen har 350 firmaer som medlemmer, rundt om i verden, og Rt9 er altså et af dem.

Muligheder

Hvis et firma ønsker uddannelse inden for IRATA, kan Rt9 hjælpe. Der er tre levels inden for IRATA, og de uddanner i dem alle.  Rt9 har før udført opgaver i de helt små, indenfor rengøring, og de har udført komplekse offshore opgaver. Hertil kan nævnes opgaver som: Arbejde på vindmøller, Storebæltsbroen og Farøbroen. Derfor kan de sagtens hjælpe med enhver sag.

Rt9 går meget op i sikkerheden, og de er erfarende og dygtige i deres felt. Hvis du skal bruge en erhvervsklatrer, kan det anbefales at tage kontakt til lige netop dem. – Så bliver arbejdet gjort hurtigt, nemt og ordentligt.

Categories Hverdag SLIDER Uddannelse
Du vil måske også kunne lide