Verdensberømte Highland Park laver en solid whisky

september 21, 2018

Sponsoreret

Vil du have fat i en whiskey, der holder? En af dem, som enhver whisky-kender vil elske. Hos webshoppen vinmedmere.dk kan du får det kvalitetswhisky fra det anerkendte Highland Park.

Skal du have vennerne over til en hyggelig aften, kunne du tænke dig at lave en mandeaften med whiskysmagning eller vil du bare gerne have en flaske stående derhjemme, til når du lige er trængende?

Highland Park er verdensberømte for deres store og flotte udvalg af kvalitetswhisky til rigtig gode priser, og her kan du altså få nogle gode flasker, som du kan være sikker på falder i god smag hos de fleste. Du får meget whisky for pengene, når du valger at købe en Highland Park Whisky. De dygtige mennesker hos Highland Park Whisky går meget op i historien, og der er sjæl i hver en flaske.

Siden 1798 er Highland Park Whisky blevet produceret på den nordlige britiske ø Kirkwall Orkney. Det ligger næsten i polarcirklen og ligger tættere på Oslo i Norge end på London i Storbritannien. Inspirationen til Highland Park kommer fra vikingehistorien, hvor Orkney har været en vigtig brik. I begyndelsen af det 9. århundrede, da vikingebådene forlod Danmarks og Norges kyster for at tage på udkig efter nye lande at erobre, kom de over Orkney, og dermed blev området på Skotlands nordkyst en del af mange vikingekrige.

Categories Hverdag Livsstil
Du vil måske også kunne lide