Overvejer du privatleasing?

juli 22, 2021

Sponsoreret

Går du og drømmer om at køre rundt i en Ford på de danske landeveje? Det er ikke altid, at pengepungen rækker til en ny bil, og netop derfor kan du få glæden af Ford privatleasing hos Auto-Cramer.

Privatleasing af Ford

Har du en drøm om at have egen bil, så du får en hel anden frihed og kan bevæge dig frit rundt i landet? Har du endnu ikke haft egen bil, og rækker pengepungen ikke til en helt ny bil? I så fald bør du helt sikkert overveje at lease en bil. Er du i tvivl om, hvilket bilmærke bilen skal være i, så er det bestemt værd at tage et kig på Ford. Siden 1903 har bilfabrikanten designet og produceret biler, og gennem tiden har der været mange modeller på vejene. Ford har altså mange års erfaring og dermed stor ekspertise, så du kan trygt stole på, at det er høj kvalitet, du sætter dig ind i, når du skal køre en tur i din Ford.

Mange fordele ved leasing

Har du erfaring med at lease en bil, eller er det helt nyt for dig? Faktisk er der mange fordele ved at lease frem for at eje din egen bil. Ved privatleasing har du en fast, månedlig ydelse, og skulle der opstå problemer med bilen, der kræver et besøg hos en mekaniker, er det ikke noget, du selv skal stå for – udgifterne hertil er nemlig med i leasingaftalen. Når din leasingaftale udløber, skal du desuden ikke bekymre dig om bilens værditab, som du skulle, hvis du det var en ejet bil, du skulle sælge. Dét er da fordele, der vil noget!

Categories Hverdag
Du vil måske også kunne lide