Trænger dine brochurer til en holder?

september 12, 2018

Sponsoreret

Måske du kunne bruge lidt opbevaring til dine konferencemapper eller magasiner? Easytech har et stort udvalg af forskellige brochureholdere både til gulv, bord og væg.

Du kender det sikkert. Du træder ind på et kontor, i en reception, hos frisøren eller et andet sted, og du får øje på de mange magasiner, der står i en holder. Uanset hvor det er, så giver det som regel lyst til at tage et magasin eller en brochure og læse den.

Brochureholdere kan også bruges til at opbevare konferencemapper på kontoret. Uanset hvad formålet er, så giver det et godt overblik, der er struktur og orden i tingene, og det fremstår mere professionelt og organiseret.

På Easytechs webshop kan du se et stort udvalg af forskellige brochureholdere. Der er både de helt store, som er beregnet til at stå på gulvet, hvor der kan et stort antal magasiner eller brochurer.

Der er også mindre holdere med kun to huller til magasiner eller brochurer, nogle af dem er lavet til at stå på bordet, mens andre kan hænge på væggen. Og så er de lange brochureholdere til væggen, som man blandt andet ser hos frisører, på venteværelser med mere, hvor man kan have et stort udvalg af brochurer eller magasiner, som alle kan ses på samme tid.

Categories Hverdag Indretning
Du vil måske også kunne lide