Tjek dine produkter igennem for metal

juni 30, 2018

Sponsoreret

Hvis du vil vide, hvad dit produkt indeholder, så vil den mest optimale løsning være en metaldetektor, og du finder et stort udvalg af dem hos Multicheck.

En metaldetektor hjælper dig med blandt andet at finde uønskede genstande som metal, glas og sten i dine produkter. Du kan identificere fremmedlegemer i dit produkt og MS21 metaldetektoren er den eneste på markedet, der arbejder i et spektrum af frekvenser, hvilket betyder at den giver mulighed for at kompensere for produkter og samtidigt har den en meget høj og stabil søgeevne.

Metaldetektoren er unik. fordi den ikke er låst til en frekvens men i stedet arbejder i et spektrum af frekvenser. Det betyder også, at hvis der er behov for at kontrollere fugtige, saltholdige eller andre højsignal-produkter eller produkter, der varierer i temperatur og konsistens, så anbefales metaldetektoren for at eliminere risikoen for metalliske fremmedlegemer.

Metaldektektorerne lever også op til samtlige krav til BRC, Tesco og Marks & Spencer, og så har de fået en høj ROI på grund af den høje stabilitet og meget få falske positive. Metaldetektoren giver ultrahøj følsomhed overfor magnetiske og ledende metaller inklusiv rustfrit stål. Metaldetektoren er brugervenlig og gør det nemt for operatøren at benytte sig af metaldetektorteknologien i hverdagen.

Categories Elektronik
Du vil måske også kunne lide