Leder I efter mobilabonnement til virksomheden?

februar 29, 2020

Sponsoreret

Mobiltelefoni er en kæmpestor del af en virksomhed. Hvis jeres virksomhed kunne trænge til en ny telefoniløsning, så kan relatel.dk hjælpe jer med at finde den bedste løsning.

Det er en enormt vigtig del af en virksomhed at have en god løsning i forhold til mobiltelefoni. Relatel vil gerne være jeres udbyder, og der er masser af gode økonomiske og praktiske fordele ved at vælge dem. For det første er der ingen binding, når I tilmelder jer, I kan få et forbrugsoverblik over telefonien, det koster 0 kroner i oprettelse, det er gratis at flytte nummer, og så sker betalingen automatisk hver måned.

I alle pakkerne er der også fri telefoni mellem Danmark og EU, hvilket er meget relevant på en arbejdsplads. I får også en visuel voicemail, så I ikke behøver at aflytte telefonsvareren, I kan se kollegaers status, så I ved, om de er online eller ej, og så får I altid 100 web-sms’er med i pakken.

Noget af det, der især er fordelagtigt, ved at købe mobiltelefoni hos Relatel er deres gode mobilnet. I får nemlig TDC NETs mobilnet, der er blevet testet af Teknologisk Institut, og de har kåret mobilnettet til at være Danmarks bedste for 5. år i træk. Relatel tilbyder også mobile bredbåndspakker til dig med en mobil arbejdsplads, hvor hurtig og stabil adgang til data er vigtigt. Relatel er en virksomhed, der blev dannet i november 2019, da Fullrate Pro og Firmafon gik sammen om at være én brand. I øjeblikket er de 100 mennesker, der arbejder fra Slagelse, Taastrup og Østerbro. Find billig mobiltelefoni hos Relatel her.

Categories Elektronik
Du vil måske også kunne lide