Har du brug for hjælp til et nyt, stort byggeri?

juni 30, 2018

Sponsoreret

Hvis du går med et stort og smukt byggeri i tankerne, så kan den jyske virksomhed K.G. Hansen & Sønner a/s tilbyde totalentreprise og solidt håndværk.

Hvis du mangler nogen til at tegne og bygge dit nye byggeri, tilbyder KG Hansen en entreprenør, der kan sit kram.

Karl Gustav Hansen grundlagde i 1910 virksomheden KG Hansen, og han selv var den slags murermester, der stod inde for alt det, han og virksomheden leverede, og så havde han en god, jysk indstilling til tingene. Han gik heller aldrig hjem, før alt var som aftalt. Hos KG Hansen mener de, at der er mange måder at bygge på, men at der kun er én måde, der holder – nemlig at bygge ordentligt. Så har du brug for totalentreprise af den solide og jyske slags, så tag kontakt til KG Hansen.

K.G. Hansen & Sønner a/s har vokset sig til en stor og betydende entreprenørvirksomhed I 2017 vandt de prisen for årets byggeri, da de færdiggjorde det storslåede Lego House, der siden har opnået stor succes. Derudover har de også bygget rådhuset i Billund og p-huset i samme by og for nylig har de også lavet Teddy Bear Art Museum, der omfatter en gennemgribende renovering og ombygning af en eksisterende villa. Hele projektet er opført i tæt samarbejde med bygherre og rådgiverteam. Gennem hele forløbet har byggeriet være inddækket af en totalinddækning, for at sikre og respektere det flotte projekt med de mange detaljer og finesser.

Categories Indretning
Du vil måske også kunne lide