Glæd dig selv med en PK22-stol

juli 15, 2021

Sponsoreret

Trænger dit hjem til lidt ekstra hygge, og må det gerne være hygge, der oser af god stil og flot design? I så fald bør du overveje at glæde dig selv med en PK22 stol, der både er stil, design og komfort i én og samme stol.

En designklassiker gennem mange år

Det er ikke altid det nemmeste at indrette et hjem. Hvis du lige er flyttet eller skal til det, så er der næsten altid et eller andet, der mangler i det nye hjem. Det kan også være, at dit hjem bare trænger til lidt nyt, og hvorfor ikke gøre det med stil? Ikke alle er til de helt store designmøbler, men mon ikke, de fleste vil kunne lide PK22 stolen fra Fritz Hansen. Faktisk går stolens historie helt tilbage til 1929. Den blev designet i 1956 af danske Poul Kjærholm, men med inspiration fra Barcelona-stolen, der blev designet af den tyske Mies van der Rohes. Inspirationen viser sig i stolens enkle stil, som desuden henviser glimrende til den danske stil inden for møbeldesign, og der er ingen tvivl om, at da PK22-stolen blev født, var den kommet for at blive.

Æstetisk og enkelt design

I dag bliver PK22 stolen produceret af det danske møbelfirma, Fritz Hansen, og den udstråler både æstetik og et minimalistisk design, der kan passe ind i de fleste hjem. Stolen fås i flere materialer, så det er bare at finde din favoritstol. Hvis du vil være garanteret en flot designklassiker, der både er komfortabel og yderst stilrig at kigge på, er det uden tvivl en PK22-stol, du bør glæde dig selv med.

Categories Indretning
Du vil måske også kunne lide