Spar penge med LED-pærer

august 21, 2020

Sponsoreret

Hvad siger du til LED pærer, der sørger for, at elregningen bliver knap så dyr? Der er ingen tvivl om, at det er belysning, der er kommet for at blive. Et bedre lys og holdbarhed i op til 15 år – skift allerede i dag!

Bedre kvalitet og længere levetid

Vores hjem er fyldt med pærer, der sørger for, at der er lys på de mørke, regnfulde dage og om aftenen, når mørket falder på. Der er ingen tvivl om, at pærerne efterhånden er uundværlige for os både inde og ude. I mere end 100 år har vi anvendt glødepærer, og halogenpærer har også været en lyskilde for os. Efter udvikling har man fundet ud af, at pærerne kan laves bedre. En glødepære har nemlig et højt energiforbrug på 35 watt, hvor du med en LED-pære kan få samme lyseffekt med 4-5 watt. Derudover har glødepæren en kort levetid på omkring ét års forbrug, hvor de bedste LED-pærer kan holde op til 15 års forbrug. Det er altså noget af en forskel, og det bliver ganske klart, at elregningen falder betydeligt med en LED-pære, hvor du faktisk kan spare op til 85 procent.

Skift til LED-pærer og få et klarere lys

For at fortsætte den store ros til LED-pæren, så lyser den mere stabilt end glødepæren, så du får et mere konstant lys. Den væsentlig større kvalitet hos LED-pæren gør selvfølgelig, at prisen er højere, men både pærens levetid og de billigere elregninger gør, at den højere pris hurtigt er tjent hjem. Gør dig selv, din elregning og ikke mindst miljøet en tjeneste ved at skifte dine glødepærer ud med LED-pærer.

Categories Elektronik Hverdag
Du vil måske også kunne lide