Gør haven mere eventyrlig med et spejlbassin

august 15, 2018

Sponsoreret

Kunne du tænke dig en lidt mere eventyrlig have? Så kig forbi Lyngeshop.dk, der har et fint udvalg af mange forskellige spejlbassin, der kan tilføre et smukt, nyt perspektiv til din have.

Spejlbassiner er en nem måde at gøre haven eventyrlig på. Et spejlbassin har nemlig nærmest magiske evner, fordi det trækker solens stråler ned på jorden og spejler havens blomster og træer.

Det er lavet af stålplader, og derfor passer det perfekt til alle de fine farver, der er i en have. Derudover matcher det ejendommens ydre mursten. Med et spejlbassin kan du få haven til at se både mere eventyrlig og levende ud, fordi nogle af havens fine detaljer bliver spejlet i haven. Et spejl er generelt en effekt til at gøre et rum større, dybere og finere, og det samme gør sig altså gældende i en have.

Hvis du har en stor have og godt kan lide at gå en tur i din egen have, så kan du altså gøre haveturen endnu mere spændende og overraskende. Og har du børn eller børnebørn, så vil de også være helt vilde med spejlbassinet, fordi vand altid fascinerer børn. Spejlbassinerne hos Lyngeshop.dk er lavet af 5 mm kraftige stålplader, som ruster til en pæn rød brun farve. Hvis du ønsker spejlbassin på specialmål, så kontakt dem endelig.

Categories Hverdag Udeliv
Du vil måske også kunne lide