Gaveidéer til brugere af en e-cigaret

juni 29, 2020

Sponsoreret

Det kan ofte være svært at finde den perfekte gave til en fødselsdag, jul, jubilæum eller andre festlige lejligheder. Kender du en, der ryger på en e cig, har du faktisk en del muligheder for at give dem en meget personlig gave. Vi har fundet lidt muligheder frem, som du kan kigge nærmere på.

Hvad vælger du?

Du finder her forskellige gavemuligheder, som enhver bruger af en e-cigaret vil blive begejstret for. Så det er bare med at vælge det, der tiltaler dig mest, og som du tænker vil være et hit hos den pågældende person.

E-væske med smag

Der findes et hav af forskellige e-væsker på markedet. Det gør, at du kan finde frem til en smag, som du ved, at modtageren er vild med. Er brugeren eksempelvis vild med lakrids eller jordbær, har du mulighed for at finde e-væsker med disse smage. Det er derfor bare med at dykke ned i e-væskernes univers for at finde frem til den rette smag.

Et smart etui

Du har måske bemærket, at personen har et lidt slidt eller kedeligt etui til at opbevare sin e-cigaret i. Er dette tilfældet, har du alletiders mulighed for at gøre vedkommende glad ved at købe et smart etui, der passer til gavemodtagerens personlighed. Der er masser af muligheder, da disse etuier kommer i alskens smarte farver.

Batteriboks i flotte farver

Måske trænger personen til en ny batteriboks, hvor der er mulighed for at opbevare e-cigarettens batterier. De findes i mange flotte farver, så de ikke så nemt forsvinder i tasken.

Categories Elektronik Hverdag
Du vil måske også kunne lide