Frisk dine borde op med stilede bordstel

juli 09, 2020

Sponsoreret

Har du en café, hvor der mangler nyt og moderne interiør og måske endda nye møbler? Det kan være, at der allerede er fine bordplader, men understellene på bordene trænger til en udskiftning. Tag forbi Zederkof og gå på opdagelse i det store udvalg af bordstel.

Nyt bordstel til brugt bordplade

Hos Zederkof finder du en hel verden af møbler, der er ideelle til caféer, barer, loungerum eller diverse virksomhedsarrangementer. Derfor kan du blandt andet gå på udkig i de mange caféborde, loungemøbler, bord/bænkesæt, sofaer og bænke. Er du ved at planlægge en fest for dine kolleger, kan du finde møblerne til det her, men du kan også finde permanente løsninger, hvis du eksempelvis har en restaurant eller en café, hvor møblerne trænger til at blive piftet op. Måske fejler bordpladerne ikke noget, så det bare er bordstellet, der trænger til en udskiftning. Det har Zederkof er løsning på, og blandt det store sortiment kan du helt sikkert finde det stel, som passer perfekt til dine bordplader og til stilen i din café eller restaurant.

Til ethvert miljø

Blandt de mange bordstel kan du eksempelvis finde stel, der passer til en mindre bordplade, eller et stel med to ben hvor du kan lægge en større plade på. Uanset hvilket stel du er på jagt efter, er der stor mulighed for at finde det helt perfekte hos Zederkof. Hver eneste bordstel er robust, og så kan du finde til både inden- og udendørs brug. Pift din restaurant, bar, café eller måske dit hotel op med nyt bordstel til dine borde.

Categories Indretning
Du vil måske også kunne lide