Flotte og praktiske kobbergryder og -pander

februar 16, 2021

Sponsoreret

Du kender det sikkert; at have stået og lavet mad til familien og måske endda også gæster. Det skal gerne se pænt ud på bordet, så maden kommes over i fine fade og skåle, og det giver mere opvask. I stedet kan du benytte kobbergryder, som både er praktiske og flotte. Find dem her.

Slip for ekstra opvask

I hverdagen kan gryder og pander godt komme på bordet, når der er aftensmad, men når der kommer ekstra familie og venner på besøg, må bordet gerne se pænere og mere præsentabelt ud. Nogen gør meget ud af det, mens det for andre er knap så vigtigt. Uanset hvad, så giver det blot mere opvask, når både gryder, pander, skåle og fade skal vaskes op, men det er der en løsning på. Skip den ekstra opvask ved at forkæle dig selv med flotte kobbergryder og -pander. De stråler af elegance og luksus, og så er de ikke mindst praktiske – det lyder næsten for godt til at være sandt.

Induktionsvenlige

På webshoppen Qvalitet.dk finder du et stort udvalg af kobbergryder og -pander. De er alle fra De Buyer, og de har et helt særligt fransk look, som kan sende tankerne mod en charmerende, romantisk restaurant i de små, franske gader. Flere af produkterne har det højteknologiske PRIMA MATERA, som betyder, at de er induktionsvenlige, hvilket de i øvrigt er de eneste på markedet, der er. De Buyer har køkkenudstyr, som stråler af kvalitet og elegance, og den franske producent har eksisteret siden 1830, hvilket vidner om en bevidsthed om kvalitet. Se udvalget og gør det nemmere for dig selv i køkkenet.

Categories Hverdag Indretning
Du vil måske også kunne lide