Få hjælp til stubfræsning i Silkeborg

januar 18, 2021

Sponsoreret

Bor du i Silkeborg eller omegn, og har du en træstub, du gerne vil af med? Jysk Stubfræsning står klar til at hjælpe dig. De kommer glædeligt og sørger for stubfræsning i Silkeborg, så det gamle træ i haven snart er helt og aldeles fortid.

Klarer det hele for dig

Har du gennem sommeren været træt af det store træ i haven, der har skygget for solen, når den endelig har været fremme på himlen? Er du træt af de mange blade, der over efterår og vinter falder ned på taget eller jorden, hvor de blæser rundt eller ligger våde og smattet i græsset, på terrassen og på taget? Det er der heldigvis noget at gøre ved. Måske har du allerede været i gang og fået træet fældet, så du nu står tilbage med træstubben, der ikke er til at komme af med. Men Jysk Stubfræsning kan heldigvis hjælpe dig. Mangler du hjælp, kommer de gerne fra Skanderborg til Silkeborg for at fjerne den for dig.

Fra stub til flis

Jysk Stubfræsning står klar til at hjælpe dig af med din træstub. Når træet først er fældet, kan de fræse stubben. Nogen ønsker bare, at den skal væk, men når det bliver fræset, bliver det til flis, som er oplagt at bruge enten på stedet, hvor træet har stået, eller måske i dine bede i haven, hvor de kan ligge pænt omkring planter og blomster. Har du flere stubbe, er mængderabat en mulighed, så inden du kontakter Jysk Stubfræsning, kan du forhøre dig hos naboerne, om de har en stub eller flere, de vil af med.

Categories Udeliv
Du vil måske også kunne lide