Elektrisk markise sørger for skygge-hygge

juni 21, 2021

Sponsoreret

Er du typen, der springer ud på terrassen, så snart solen er fremme? Når solen endelig er fremme i det danske, er det med at nyde den, men nogle gange kan det være både rart og fornuftigt med skygge-hygge, og til det er en elektrisk markise perfekt.

Nyd sommeren i skyggen

Bruger du mange timer på terrassen, når sommeren kommer ind over det danske land? Mange af os nyder solen, når den først er fremme, og det er med at få mest muligt ud af soltimerne. De lange dage ved stranden, i haven og på terrassen kan noget helt særligt, og der er ikke noget som en flot sommerglød. Det gør simpelthen bare noget ved vores humør. Tilbringer vi mange timer i solen, kan det dog engang i mellem blive for varmt, og så er det en god idé at være i skyggen i de famøse stærke soltimer mellem 12 og 15. I stedet for at måtte være nødsaget til at søge inden for, kan du investere i en markise fra Frirum, så du stadig kan nyde udelivet.

Simpel og modstår vind

Du tænker måske, at det kan være lidt omstændigt at anskaffe sig en markise, og kan den nu holde til det danske vind og vejr? Men det er slet ikke et problem. Hos Frirum er det nemlig ganske simpelt. FrirumMarkisen er klassificeret og testet til vindmodstandsklasse to, hvilket betyder, at den holder til vinden i en vindstyrke, der er så kraftig, at du selv ikke har lyst til at være udendørs. Du styrer nemt markisen med en fjernbetjening, så det bliver ikke meget nemmere at få skygge-hygge på terrassen.

Categories Hverdag Udeliv
Du vil måske også kunne lide