Få hjælp til løftning af kister

oktober 15, 2018

Sponsoreret

Det er vigtigt, at en kiste skal transporteres med stor forsigtighed, men man skal også passe på med at belaste dem, der bærer kisten. En kiste er nemlig tung at bære på, og det kan godt få dårlige konsekvenser for medarbejderne på kirkegården, hvis de skal bære kisterne uden hjælp.

En katafalk med motor kan hjælpe dig til, at kistetransporten altid kommer til at forløbe nemt og sikkert. En katafalk er nemlig et fantastisk redskab til lige netop det formål, at medarbejderne på kirkegården ikke skal belastes med seje skub, træk eller løft.

Og faktisk er det sådan, at uanset om det er i kapellet eller rundt på kirkegården i forskelligt terræn, så er katafalken let at bruge. Den kan nemlig køre på al slags underlag, hvad enten det er jord, græs, grus eller brosten, sådan at den kan komme hele vejen rundt, for der er jo oftest meget forskellige terræn på en kirkegård

Immo Danmark har blandt andet udarbejdet en 4-hjulstrukken katafalk, der, på grund af de drejbare aksler, kan dreje skarpt om hjørner, hvor der ikke er meget plads, sådan at den medarbejder, der skal køre med kisten, let og uden problemer kan dreje katafalken.

Kig forbi Immo Danmark og find den katafalk, der kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at gøre arbejdet på kirkegården meget lettere.

Categories Elektronik Krop og sind
Du vil måske også kunne lide