Er du træt af at have din kat i møblerne?

marts 09, 2021

Sponsoreret

Har du netop fået kat, eller har du haft glæde af en eller flere i mange år? Selvom en kat kan bringe meget glæde som kæledyr i et hjem, kan det også skabe problemer. Ikke alle ønsker deres kat i møbler eller i bede, men det kan der blive en ende på. Se alle gå væk kat produkter her.

Slip for ødelagte møbler

Er du glad for din kat, men træt af at den altid hopper op på stole og i sofaen? Måske kender du det allerede, måske har du aldrig hørt om det, men hos Dyrecenter har de flere typer gå væk kat-produkter. Når din kat springer op i sofaen, kan den fælde i den, men den kan også give sig til at kradse i møblerne, så de bliver mærket og måske endda går i stykker. Katten gør det simpelthen for at sætte sine duftstoffer på møblet, for skulle der komme en anden kat forbi, skal den vide, at det er katten i hjemmets område. Det er altså en ganske naturlig reaktion for katte, men det gør det ikke mindre irriterende for dig, hvis møbler bliver mærket eller går i stykker.

Virker også i blomsterbede

Antikradsespray kan lyde voldsomt, men de er meget enkle at bruge. Måske tænker du på, om det ikke ødelægger dine møbler, men den bekymring slipper du for. Sprayen er nem at anvende, og så skader den ikke hverken møbler, tapet eller tæpper. Er det udendørs, din kat eller naboens kat skaber problemer? Måske graver de eller tisser i dine blomsterbede, og til det kan en afskrækkende spray få kattene væk fra bedene.

Categories Hverdag Udeliv
Du vil måske også kunne lide