E-cigaretter er den perfekte erstatning for smøger

marts 22, 2020

Sponsoreret

Hvis du gerne vil stoppe med at ryge, så er e-cigaretter en af de mest effektive måder at kvitte smøgerne. Find meget mere information om det hos elekcig.

Der er mange mennesker, der gerne vil stoppe med at ryge, og der kan være mange grunde til det. Og der kan også være rigtig mange grunde til, at det er så svært, som det er for mange. Det kan enten handle om afhængigheden af nikotin eller af vanerne, pauserne, den afstressende effekt.

En e-smøg er en rigtig god substitution for almindelige smøger. Der findes rigtig mange forskellige smage, så hvis du er vant til smagen er tobak, så kan det være, du skal starte med at vælge de væsker, der har smag af tobak. Du kan endda vælge mellem forskellige tobakssorter, så du får den mest autentiske oplevelse. Der findes også e-væsker med smag af menthol, og når du først har knækket koden til e-væske, er det tilmed muligt at blande dine egne smage, hvilket kaldes selvblander.

Hvis du er i tvivl om, hvilke regler der gælder for e-cigaretter så skal du gå efter, at mange af reglerne er de samme, som der gælder for almindelige cigaretter. Det er fuldt lovligt, og mange steder er der ikke officielle forbud, men det klogeste er at gå efter, at reglerne er de samme. Du må derfor ikke dampe de steder, hvor du ikke må rygeDet gælder eksempelvis i busser, toge, ved togstationer og så videre. Og så bliver du nok ikke populær, hvis du lige hiver e-cigaretten frem, mens du er ude at handle eller shoppe.

Categories Hverdag Krop og sind Livsstil
Du vil måske også kunne lide