Beskyt dine træer med en fugleskræmmer

oktober 17, 2020

Sponsoreret

For at opnå bedst mulig produktion af juletræer, er det vigtigt at beskytte de sårbare topskud mod, at fugle sætter sig på dem, så de knækker. Dette kan blandet andet opnås med en fugleskræmmer – se mere og køb fugleskræmmer hos HD2412

Specialister siden 1976

Hd2412.dk har siden 1976 beskæftiget sig med udstyr til skovbrug, samt at levere udstyr og producere pyntegrønt juletræer. De mange års erfaring gør, at de ved, hvor vigtig en fugleskræmmer kan være, særligt for juletræsproduktion. Hvis fuglene ofte sætter sig på de sårbare topskud, går det udover resten af træet, og derved får det konsekvenser for hele produktionen af juletræer. Derfor er det vigtigt at opsætte en fugleskræmmer, og der findes flere af sin slags. Det kan være med fuglepinde eller skræmmefugle, og uanset hvilken du vælger, så handler det om at undgå, at fuglene ødelægger din produktion af juletræer.

11,5 millioner juletræer årligt

I Danmark er vi storproducenter af juletræer i topkvalitet. I 2017 blev der registreret en høst på 11,5 millioner juletræer produceret i Danmark, hvoraf 1,5 millioner af disse blev brugt i Danmark. Det betyder altså, at vi har eksporteret 10 millioner juletræer i 2017, så det må siges at være en stor eksportvare for Danmark. Det gør, at det ikke er en uvæsenlig produktion, der skal til for at opnå disse tal, og derfor er det ikke uden grund, at mange af de store producenter i Danmark sørger for at beskytte deres topskud mod skader fra fugle. Hvis du vil gøre det samme, kan du se nærmere på hd2412.dk, hvor de glædeligt råder dig til den helt rigtige fugleskræmmer.

Categories Udeliv
Du vil måske også kunne lide