Mangler du jakkesæt til brylluppet?

december 29, 2020

Sponsoreret

Har du været på knæ og været så heldig, at svaret var ”ja”? Først og fremmest: tillykke! Dernæst handler det om forberedelse til den store dag. Har du styr på tøjet? Hvis ikke, så hop ind på bertoni.dk og bliv inspireret til jakkesæt bryllup.

Inspiration hos Bertoni

Når der er tale om den store bryllupsdag, er der mange ting, der skal tages stilling til. Først skal der datoen findes, og når den er på plads, skal I gøre op med jer selv, hvorvidt det skal være på rådhuset eller i kirken, og om der skal være fest efterfølgende. Uanset hvilke valg, I tager, skal tøjet være i orden, og det er ikke nødvendigvis nemt at tage stilling til. Måske har du allerede en idé om, hvordan din påklædning skal være på den store dag, eller måske har du brug for inspiration og gode råd. Hos bertoni.dk finder du det hele – både de gode råd og inspirationen.

Traditionelt eller afslappet look?

Skal det være det hele klassiske, traditionelle jakkesæt, der er sort, og som du kan sammensætte med en hvid skjorte og måske et sort slips eller en butterfly? Her er der mange, som også vælger en sort vest til. Det kan også være, du gerne vil skille dig lidt ud, så du gerne vil have lidt farver på og måske undvære vesten. En mulighed er også at gå med det klassiske jakkesæt og så tilføje et farvet slips eller butterfly. Når der skal tages beslutninger om jakkesæt til bryllup, er det vigtigt at overveje, hvad der passer til brylluppets stil. Skal det være et klassisk bryllup, eller skal det være et lidt mere afslappet bryllup? Find det hele hos Bertoni.dk!

Categories Mode
Du vil måske også kunne lide