Vil du af med dine karsprængninger?

februar 24, 2021

Sponsoreret

Karsprængninger – det er noget, mange af os oplever på vores ben, og de ses ofte sammen med åreknuder. I virkeligheden er det en sprængt blodåre, som viser sig som blå eller lilla misfarvning. Ønsker du dem fjernet? Klik ind på varix.dk og læs mere om behandling!

Kosmetisk forstyrrende

Mange mennesker har problemer med åreknuder, der dukker op som resultat af veneklapper, der er utætte, som ellers burde sikre, at blodet i venerne løber op mod hjertet, som det skal. Sker det ikke, fordi veneklapperne ikke slutter tæt, så kan blodet løbe tilbage i benene, og det er her, åreknuder opstår. Når der er åreknuder, opstår der også ofte sprængte blodårer, altså karsprængninger. Det er trådlignende blodårer, som helt overfladisk ligger i huden, og som giver områder med blå eller lilla misfarvning. De forsvinder ikke af sig selv, og har tværtimod tendens til at blive værre og værre. Er det noget, du kan genkende? Kun for enkelte resulterer det i smerter, men for langt de fleste er det primært et kosmetisk problem.

Forsvinder på kort tid

Hvordan fjerner man så karspringninger? Hos Åreknudeklinikkerne i Næstved og Aarhus gør de det med den bedste metode, nemlig med mikroinjektion, som er en indsprøjtning, der går direkte ind i karsprængningerne. På den måde lukker sprængninger sig, og allerede efter nogle uger vil de være forsvundet. Enkelte gange tager det længere tid, og nogle gange kan det være nødvendigt med flere behandlinger, alt efter mængden af karsprængninger. Overvejer du at få fjernet karsprængninger, kan Åreknudeklinikkerne hjælpe dig.

Categories Krop og sind
Du vil måske også kunne lide