Vil dit barn på idrætsefterskole?

juni 19, 2021

Sponsoreret

Har du en datter eller søn, der går med tanker om et år på efterskole? Når det kommer til efterskoler, er der mange muligheder, og en af dem er Vestsjællands Idrætsefterskole.

Nye venner og oplevelser

Er din søn eller datter kommet i en alder, hvor der skal tages en beslutning om næste skridt på skolerejsen? Nogle vælger 10. klasse i folkeskole eller privatskole, andre vælger at gå direkte videre på ungdomsuddannelse, mens andre igen vælger et år på efterskole. Mulighederne er mange, og det kan være svært at beslutte sig. Netop den svære beslutning kan være et tegn på, at et efterskoleophold måske er det rigtige valg. Et år på efterskole er ikke bare skolegang. Det er et nyt hjem for et år, nye venner og relationer, og så er det masser af nye oplevelser, man har i vente. Når først din søn eller datter har besluttet sig for, at det er et efterskoleophold, der skal være næste skridt på vejen, er spørgsmålet; hvilken, hvor og skal den være rettet mod særlige interesser?

Vælg mellem flere linjefag

Går din søn eller datter til en eller flere sportsgrene, eller er han eller hun frisk på at prøve noget nyt inden for idrætten, så er Vestsjællands Idrætsefterskole en god mulighed. På skolen skal hver enkelt elev have lysten til at gå i skole, det betyder selvfølgelig, at man ikke undgå forberedelse, lektier og afleveringer. Til gengæld kan skolen kombineres med forskellige linjefag, heriblandt fodbold, outdoor, spring og trampolin samt krop, sind & sundhed. Introducér Vestsjællands Idrætsefterskole for dig barn – måske er det dér, et år skal tilbringes.

Categories Hverdag
Du vil måske også kunne lide