Tre gode feriesteder i Danmark

februar 15, 2017

Sponsoreret

Saltum

Saltum er et fantastisk, familievenligt strand-, plantage-, og skovområde i Jammerbugten, der bl.a. er enormt populær på grund af stranden og naturen. Ud over en skøn strand og natur, byder Saltum også på en masse hyggelige aktiviteter, og hvis man gerne vil opleve lidt ekstra sjov for måske i sær de mindste i familien, er Fårup sommerland lige rundt om hjørnet.

Møn

Møn er en naturskøn ø, der ligger ved Sydsjællands kyst. Møn er et sted, du bør tage til, hvis du ønsker balsam til sjælen. Møns Klint skal opleves, men hvis en dag med afslapning ønskes, findes der også enormt gode badestrande! Du må endelig ikke tro, at Møn er overstået efter blot en tur til Møns Klint.. Du har også mulighed for at deltage i diverse events, herunder Dragefestival, Klinteløb og Tirsdagsmarked.

Blokhus

Blokhus er i sær kendt for sin kilometer lange sandstrand og sit aktive byliv. Mange strømmer til den dejlige by i alle årets ferier, og i sær om sommeren, er der gang i gaden. Ligesom i Saltum og på Møn er der også i Blokhus et natursmukt landskab, hvor man kan vandre, ride og cykle. Om aftenen, når man skal ud af spise, støder man hurtigt på en masse spændende spisesteder, hvor Futten – Restaurant i Blokhus og Café Laden – Spisested i Blokhus er steder, der bør overvejes.

Categories Livsstil
Du vil måske også kunne lide