Stort udvalg: Brugt skibsudstyr sælges

august 18, 2018

Sponsoreret

Er du på udkig efter brugt skibsudstyr, er udvalget hos Fornæs, der har adresse på havnen i Grenå, det rette sted at lede.

Der findes formentlig ikke ret meget skibsudstyr, du ikke kan få hos Fornæs. Selskabet har siden stiftelsen i 1993 ophugget langt over 1500 både og skibe, og da mange elementer fra de mange skibe kan genbruges, råder Fornæs over et stort udvalg af forskelligt udstyr.

Tidligere bestod ophugningsarbejdet primært i at bortskaffe gamle fiskefartøjer, men i de seneste år har Fornæs også stået for ophug af fragtskibe, redningsskibe og et par færger.

Det har resulteret i et stort udvalg af brugte dele, som kan købes til fordelagtige priser.

Eksempelvis kan du finde et godt og brugt generatoranlæg, et anker, diverse styremaskiner og meget, meget mere.

Udvalget dækker over en stor vifte af produkttyper, hvilket nok må siges at gøre Fornæs til et af de bedste steder at kigge, hvis du vil finde brugt skibsudstyr i Danmark.

På selskabets hjemmeside fremgår en god del af det brugte skibsudstyr, der er på lager, men kan du ikke finde den del, du er på udkig efter, anbefaler Fornæs at du kontakter dem – for du kan være heldig, at de har den liggende, selvom den ikke fremgår af listerne på hjemmesiden.

Categories Elektronik
Du vil måske også kunne lide