Stort udvalg af maskintrailere hos Trailerforum.dk

august 22, 2018

Sponsoreret

Skal du have fragtet nogle tunge maskiner sikkert og nemt? Trailerforum.dk har et kæmpestort udvalg af maskintrailere af rigtig god kvalitet.

Hvis du har brug for at få fragtet nogle tunge maskiner, så har Trailerforum.dk et stort udvalg af maskintrailere. Indenfor mærket Ifor Williams Trailers finder du et udvalg maskintrailere af ekstremt god kvalitet, som bliver flittigt brugt af entreprenører og andre professionelle brugere. En Ifor Williams maskintrailer kan være inddelt i fire serier, som hver har deres unikke fordele, og trailerne er designet til at håndtere transport af forskellige maskiner og materiel.

GH & GP-serien er specielt tilpasset til at transportere tunge minigravere eller andet kompakt og tungt materiele. Med det fuldsvejste og varmgalvaniserede chassis, får du den helt optimale kombination af ekstrem styrke og uovertruffen holdbarhed i en trailer der holder til det hårde arbejde hele året rundt.

GX & GD-serien byder på nogle fleksible og alsidige trailere, der både kan bruges til transport af maskiner, men som samtidig giver mulighed for at køre med diverse materialer, affald og andet gods, der kræver god plads. Her fås en multianvendelig trailer med mulighed for montering af f.eks. gittersider og andet praktisk udstyr.

Med en ny Ifor Williams trailer får du nogle af de bedste maskintrailere på markedet, der både har tilpasningsmuligheder og udstyr der dækker de fleste behov, lige meget hvilken slags maskine, du skal have fragtet. Og så kan de laste op til 2900 kg.

Categories Elektronik
Du vil måske også kunne lide