Stort udvalg af hækkeklippere til at holde styr på buske og planter i den danske sommer

juli 31, 2018

Sponsoreret

Hos værktøjsforhandleren PrimusDanmark forhandles et stort udvalg af hækkeklippere, som bliver meget nyttige gennem den danske sommer.

Solen skinner. Den danske sommer er varm og får planter og buske til at gro ekstra hurtigt. Med en hækkeklipper fra PrimusDanmark sikres en pæn og ordentlig have – hele sommeren.

Udvalget af hækkeklippere er stort, og der er med garanti noget til en hver, da lagrene byder på alt lige fra hækkeklippere til enkeltdele som tandhjul eller savklinger. Med PrimusDanmark kommer man med garanti ikke til at gå ned på udstyret.

Hækkeklipperne fra PrimusDanmark er udstyret med det nyeste indenfor udstyr og mekanik. Det betyder, at man eksempelvis kan klippe kilometervis af både bøge- og tjørnehække – i hvert fald så længe der er benzin på!

Dansk virksomhed med gode værdier

PrimusDanmark er en danskejet virksomhed, som forhandler værktøj til både håndværkere, offentlige institutioner og privatpersoner. Hos værktøjsforhandleren er det vigtigste, at kunderne kan få værktøj til billige priser, at leveringen sker hurtigt, og sidst, men ikke mindst, at der altid er en høflig betjening – både online, i telefon og i butik.

Før værktøjet bliver solgt til kunden, bliver det typisk importeret fra fabrikker i Taiwan og Kina. Og selvom leverancerne kommer langvejsfra, bliver der ikke gået ned på kvaliteten. Værktøjet bliver solgt til hele landet, og man kan købe det online, men faktisk også i en fysisk butik. PrimusDanmark har nemlig fire lagre rundt i Danmark og én ret stor butik liggende i Børkop tæt ved trekantsområdet i Jylland. Med værktøj fra PrimusDanmark får man værktøj der virker!

Categories Elektronik
Du vil måske også kunne lide