Stort udvalg af borehamre til enhver opgave

april 28, 2020

Sponsoreret

caleb-woods--Ifr1HGFeW8-unsplash

Skal du i gang med at bore i hårde materialer, såsom beton, sten eller mursten, så er der ikke noget mere effektivt end en borehammer.

Hos AJengros.dk finder du et stort udvalg af borehamre af rigtig god kvalitet.

Hvis du skal i gang med at bore i hårde materialer såsom sten, mur og beton så har AJ Engros et stort udvalg af borehamre af forskellige typer, der kan klare forskellige arbejdsopgaver. Om du står og skal bruge en borehammer til professionelt brug eller til et gør det selv projekt, så finder du her modeller, som egner sig til enhver opgave.

Borehammerens funktioner

Når du skal på jagt efter en borehammer, er der visse funktioner, du bør være opmærksom på. Det er vigtigt at købe en borehammer, som har alle de rigtige og gode egenskaber, som kan hjælpe dig med at komme bedst muligt igennem din opgave.

Du kan her finde nogle eksempler på funktioner, du bør kigge efter på en borehammer:

  1. En borepatron eller SDS-holder er essentiel, fordi det er den del, hvor du kan montere bor eller mejsler. Den skal helst fungere, så det er så let som muligt at montere borene.
  2. Der skal være en funktionsvælger, så du kan skifte mellem at bruge en helt almindelig borefunktion og en hammerfunktion.
  3. Der skal være en frem og tilbage knap, som er let at betjene, samtidig med at du bruger maskinen.
  4. Tænd-sluk knappen skal også være nem at betjene. Her er det en fordel, hvis hastigheden også kan reguleres.
  5. Hovedgrebet bør være så stort, at der er plads til en hånd med en arbejdshandske på.
  6. Det er en fordel med et siddestøttegreb, så du har et støttegreb, der kan hjælpe dig med at styre borehammeren. Her skal du især være opmærksom på, om det sidder godt fast og er godt at holde på, før du investerer i borehammeren.
Categories Udeliv
Du vil måske også kunne lide