Sikkerheden er i top i Københavns Klatrepark

december 11, 2018

Sponsoreret

Til Tops Frederiksdal er en klatrepark i København, der har udfordringer for hele familien, og så kan du regne med, at sikkerheden er i top.

Frederiksdal Klatrebane ligger ved Virum, tæt på København og Nordsjælland. Det er en klatrepark med hele tre baner i forskellige niveauer, sådan at der er baner, der passer til alle typer klatrende, uanset om man er uden erfaring eller en habil klatrer.

Du kan booke en tid til klatring i parken, og så reserverer de udstyr og instruktør til dig, hvor du kan regne med ½ times instruktion og 2-3 timers klatring. Du betaler for op til 4 timers adgang til klatreanlægget. Parken lukker dog ved mørketid, hvilket kan forkorte den rådige tid, men det er blandt andet for, at sikkerheden er i top.

 

Når du klatrer i parken, så får du forskellige ting ud af det. Det kilder i maven på flere måder, du bruger din krop og kan godt få lidt sved på panden, du styrker din balance og koordination mere end styrke eller klatreteknik, og så er der mange overvindelser og sejre. En god ide er at starte på de lave baner og blive fortrolig med det, sådan at du får mod og overskud til de højere baner.

Categories Krop og sind Udeliv
Du vil måske også kunne lide