Ship Recycling ophugger skibe, som både købere og interesserede kan komme at se

maj 16, 2018

Sponsoreret

Alle typer af skibe bliver hver dag ophugget af Ship Recycling. På lagrene ved Grenaa kan man komme og se de næsten 100.000 m2 fyldt med gamle skibsdele.

I firmaet Fornæs Aps beskæftiger man sig hver dag med ophugning af skibe i alle aldre og størrelser. Det er lige fra store færger til mindre fragtskibe og helt små redningsskibe, som Fornæs ophugger for at sortere og håndtere skibenes materialer og affald. I disse processer er genbrug og genanvendelse vigtige elementer for at skåne miljøet.

Hos Fornæs Ship Recycling er det vigtigt, at de anvendelige skibsdele bliver sorteret i bunker for sig, og at metal bliver genanvendt, mens ubrugeligt affald bliver destrueret, så det går mindst muligt ud over miljøet. De store forhold betyder, at der er behov for store arealer med meget plads.

Fornæs Ship Recycling har i dag mere end 80.000 m2 udendørs plads og omkring 15.000 m2 indendørs. Der er nok at se på, og er man interesseret i at købe, investere i eller bare se på de gamle skibsdele, er det med at komme afsted, for der er meget at se på!

Køb dine skibsdele online hos Fornæs Ship Recycling. Her sørger vi for at give god service og information om de enkelte skibsdele, og om dit køb skal bruges til et bådprojekt eller bare som en sjov souvenir, betyder ikke noget.

Du kan se udvalget af skibsdele og finde yderligere information hos Fornæs Ship Recycling.

Categories Udeliv
Du vil måske også kunne lide