Rolex – en tidløs klassiker

august 13, 2018

Sponsoreret

Det ligger vist i enhver mands drøm at komme til at eje et vaskeægte Rolex armbåndsur. Mange sammenligner kvindens forhold til forlovelsesringen med mandens forhold til et armbåndsur. Og mon ikke der ligger nogen sandhed i det?

Et statussymbol. Det er, hvad et ur kan være. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at mange mænd har en særlig kærlighed for ure i høj kvalitet. Og en sand klassiker, som falder i de flestes smag er Rolex. Det schweiziske urværk, der siden 1905 har været centrum for produktionen af mekaniske armbåndsuger i den høje ende af prisklassen.

Præcision og prestige kan sættes som lighedstegn ved det originale mærke, Rolex. Grundlæggeren Hans Wilsford var oprindelig tysk, men efter 1. Verdenskrig rykkede han teltpælene op og startede sit urværk i urenes højborg, Schweiz.

Der ligger en kæmpe historie bag det berygtede og berømte mærke. Når man bærer et Rolex ur, så bærer man ikke blot et ur, men et stykke verdenshistorie, der rækker helt tilbage til verdenskrigene.

Rolex kan noget specielt. Og skal du pryde din arm med et stykke verdenshistorie? Så kan du slå til  på Swisstimes hjemmeside. Her finder du eksklusive Rolex ure. Her finder du alverdens Rolex modeller.

Categories Mode
Du vil måske også kunne lide