Den perfekte gave til min mor

januar 26, 2017

Sponsoreret

Jeg står og skal til at købe en gave til min mor, som har fødselsdag i marts måned. Hun er en stor fan af mærket Adax, og hun har længe gået og snakket om, hvor meget hun ønsker sig en ny skindpung. Hun har en i forvejen, som ser en smule ødelagt ud.. det har længe været hendes kæreste eje, sjovt nok, men nu er hun langt om længe overbevist om, at den skal skiftes ud.

Jeg overvejer stærkt at købe en i brun, hvilket er en farve hun ikke før har haft. Jeg tror, hun synes, det bliver fedt med noget nyt og anderledes, og hvis ikke, hun er begejstret for den, låner jeg den gerne 😉 … Hun kan selvfølgelig også bare bytte den til en anden!

Jeg har kigget i butikker for at blive inspireret, og der findes jo et hav af forskellige modeller, og det er lige til at blive forvirret af. Jeg har dog også været på carriealong.dk, hvor de også har et stort, lækkert udvalg af Adax, og der er bl.a. også en rigtig flot, brun pung. Hvis man er glad for Adax, kan hjemmesiden anbefales, og det ender da nok også med, at det er fra den side, jeg køber min mors gave.

Find dem her

Categories Hverdag SLIDER
Du vil måske også kunne lide