Pak maden ind med genbrugeligt bivoks-papir

oktober 25, 2019

Sponsoreret

Har du hørt om bees wrap? Særligt på Instagram hitter det blandt influencere, der reklamerer for det smarte genbrugelige indpakningspapir, og nu kan du købe det hos minie.dk.

Der gik ikke længe, før det genbrugelige bivoks-papir blev et kæmpe hit hos alle dem, der ligeså stille er begyndt at lægge deres liv om til at være mere miljørigtigt. For det er en kendsgerning for de fleste efterhånden, at netop emballage og indpakning er noget af det, vi bruger allermest plastik og andre ikke-nedbrydelige materialer til. Alt vores mad kommer i emballage i supermarkedet, og når vi så skal gemme rester eller pakke rugbrødsmadderne ind til madkassen, så bruger vi staniol, plastfilm og fryseposer.

Men den tid er ovre, for nu er det muligt at pakke din mad ind i bivoks eller Bee’s Wrap, som det amerikanske mærke, der fører produktet, hedder. Bee’s Wrap er findes i adskillelige størrelser, så de kan dække lige præcis det behov, du har. Det fantastiske Bee’s Wrap findes endda i ekstra store, så de kan dække både brød og baguettes! Med Bee’s Wrap slipper du for at smide en masse ud, både mad og affald som fx staniol, der aldrig forgår. Bee’s Wrap taler altså lige ind i den zero waste-kultur, som langsomt er ved at opstå rundt omkring i verden.

Bee’s Wrap er altså helt igennem økologisk og bæredygtig, og hvem ønsker ikke det efterhånden? Tag et kig på minie.dk og se det store udvalg af forskellige typer bivokspapir med fine mønstre og farver.

Categories Hverdag Livsstil
Du vil måske også kunne lide