På udkig efter sjove aktiviteter for voksne på Nordsjælland? Læs med her

september 16, 2019

Sponsoreret

Trænger I til noget luftforandring og noget sjovt at tage jer til i weekenden? Måske I skulle lade naturen være en legeplads for en dag, klatre helt op i trætoppene og give jer selv en udfordring.

Tag vennerne, familien eller kollegaerne med på tur ud i skoven, nord for København, hvis du gerne vil have sjove oplevelser kombineret med udfordringer.

Havreholm Klatrepark har sjove aktiviteter for voksne på Nordsjælland. Her vil I opleve, at tiden flyver afsted, mens I bare har en hyggelig og bekymringsfri dag med hinanden. I klatreparken står den i fællesskabets tegn. Så hvis I trænger til at lære hinanden bedre at kende, så er klatring lige sagen.

Alle kan være med, når turen går op i træerne. Der er klatrebaner til alle niveauer, nærmere bestemt 4 styks. Derfor kan den modige, frygtløse type bevæge sig helt oppe på de 15 meter, mens den mindre højdeglade type kan bevæge sig længere nede i træerne. Der er udfordringer for alle. Det vigtigste er, at alle får prøvet grænser af og har en god oplevelse med det.

Derfor skal I opbakke og støtte hinanden hinanden, når fødderne begynder at skælve under jer. Ros og anerkendende ord bliver altafgørende i de pressede minutter. Det er fællesskab og sammenhold på højt plan.

Sikkerheden er i top

Når I bevæger jer oppe i højder, som I gør i klatreparken nord for København, er det vigtigt, at sikkerheden er i orden. Derfor vil I få en lang introduktion til sikkerhedssystemet, så I kan komme godt fra start på jeres oplevelsesrejse oppe under træerne i de nordsjællandske skove.

Categories Livsstil Udeliv
Du vil måske også kunne lide