Motorsave til hobbybrugeren og den professionelle

januar 13, 2017

Sponsoreret

På Skovhavehuset.dk kan du få alverdens maskiner til udendørs og indendørs renovering. Hvis du skal bruge en støvsuger, en plæneklipper, sikkerhedstøj eller brændekløvere, kan du købe det hos skovhavehuset.dk.

Du kan også købe motorsave i alle afskygninger, så hos dem bør det altså være muligt at finde en motorsav, der passer lige netop dig. Der er som sagt mange forskellige modeller til mange forskellige priser, også nogle der er sat ned. De er altså alle til at betale.

Hvis du er professionel skovmand eller hvis du bare skal bare den til hobbybrug, er det på deres side, du skal tage et kig. Jeg har selv købt en STIHL MSE 190 C-BQ motorsav derinde fra, og jeg er super glad og tilfreds for den. Den er nem at håndtere, og den er virkelig en stor hjælp ude på min store grund, når jeg gerne vil beskære eller fælde træer.

Hvis du bestiller en motorsav på deres hjemmeside, er der fri fragt, hvis du køber for over 950 kr., men ellers kan du også besøge dem i Slagelse, hvor de har åbent alle dage på nær søndag. Derudover er de nemme at få fat på via telefon, hvis man har spørgsmål. Deres adresse i slagelse er også et autoriseret værksted.

STIHL MSE 190 C-BQ MOTORSAV

 

Categories Hverdag SLIDER
Du vil måske også kunne lide