Miljøvenlige hårprodukter

august 20, 2020

Sponsoreret

Paul Mitchell. Måske har du allerede hørt om det? Brandet er efterhånden et fast produkt hos mange frisører i Danmark, såvel som i udlandet. Går du op i kvalitet og bæredygtighed, er det, det helt rigtige valg til pleje af dit hår.

Anerkendt af mere end 90.000 frisører

Går du meget op i hårprodukter, eller holder dig til de første de bedste? Uanset hvad, så er det næsten helt sikkert, at du har hørt om Paul Mitchell, når du har besøgt frisøren. Brandet er nemlig kendt i det meste af verden. Bare i USA er det at finde blandt mere end 90.000 frisørsaloner, og også i Danmark er det efterhånden fast inventar hos mange frisører, og det er ikke uden grund. Produkterne fra Paul Mitchell er nemlig blandt de mest anerkendte hårprodukter, og det er de blandt andet, fordi de er udvundet af naturen, og så bliver de grundigt testet, før de lander i butikkerne. På den måde kan du roligt stole på, at kvaliteten er helt i top.

Dit hår vil takke dig

I 1989 blev hårprodukterne fra Paul Mitchell lanceret i Skandinavien. Noget af det vigtigste for brandet er, at produkterne er bæredygtige, og så skal de være CO2-neutrale. Med andre ord skal den miljøvenlige linje opretholdes. Paul Mitchell producerer blandt andet shampoo, conditioner, olie, voks og hårskum, og uanset hvilket produkt du afprøver eller er fast bruger af, så er kvaliteten ikke at tage fejl af. Dit hår vil uden tvivl takke dig for at blive forkælet med produkter, hvor hver en tanke bag er gennemtænkt.

Categories Hverdag Krop og sind Livsstil
Du vil måske også kunne lide