Mangler du et sted til alle dine bøger?

november 10, 2018

Sponsoreret

Har du en masse bøger, du ikke ved, hvor du skal placere eller er det glas eller porcelæn, som du mangler plads til? Et vitrineskab i eg kan bruges til mange ting, og så pynter det desuden i enhver stue.

Bogreoler er det nye sort, fordi det både er flot og praktisk at have en stor reol fyldt med forskellige bøger i stuen. Sagen er bare den, at en reol, der ikke er lukket, kan samle ekstremt meget støv. Et vitrineskab i eg kan både bruges som en flot bogreol med glaslåger, der holder støvet væk, men den kan også bruges til mange andre formål.

Generelt er pointen med vitrineskabet, at man kan udstille noget pænt uden at det bliver støvet til. Men hvorfor vælge en vitrine i eg? Kvalitetsmoebler.dk har to egetræsserier, og den ene er Monaco-serien i førsteklasses egefinér i enten sæbe eller olieret eg. Den er stilren og elegant med fine, enkle linier, som fremhæver egetræet.

Den anden serie er Manhattan-serien, der er lavet i  førsteklasses egetræ i enten sæbe eller olieret, og den er robust og eksklusiv.

Alle egevitriner er med det absolut bedste soft-lock system på markedet, og alt glas er lavet af hærdet glas, der tåler en meget høj belastning. På siden finder du både en hængevitrine og vitriner i forskellige former og størrelser.

Categories Indretning
Du vil måske også kunne lide